avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... PARTICIPARE
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

PARTICIPARE

ma numesc lucian-am imputernicire de a reprezenta in instanta ca uramre a inceperii insolventei unei soc,com.judecatorul a precizat ca nu este nevoie de prezenta mea.Ulterior s-au primit doua comiunicari de la instanta prin care se stabileste ca administratorul ce-l reprezint nu justifica suma de 250.000ron reprezentand pasivul soc.comerciale.Din dispozitivul instantei rezulta ca lichidatorul judiciar a solicitat interogatoriu si a depus inscrisuri -fapt ce nu am avut cunostiinta,Sentinta fiind data ce se mai poate face??Cu stima-lucian:(
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 13:52, 5 August 2011
Aveati imputernicire de a reprezenta societatea sau pe administratorul societatii?
Pentru administrator aveati nevoie de procura speciala, nu de o simpla imputernicire.
S-a dispus cumva antrenarea raspunderii administratorului cu bunurile proprii?
Din cate inteleg, hotararea nu convine doar din punct de vedere a ceea ce s-a dispus privitor la administrator. Acesta are posibilitatea sa o atace cu recurs in termenul legal.
-am imputernicire,suparator este faptul ,ca, lichidatorul nu a adus la cunostiinta ,asupra situatiei financiare a societatii comerciale-cu toate ca , am precizat de faptul reprezentarii administratorului,pot face prin posta electronica aceste constatari catre instanta??? Cu stima ;lraducu
Trebuie sa formulati recurs impotriva hotararii de antrenare a raspunderii administratorului.
Recursul se depune la registratura instantei sau prin posta, cu scrisoare recomandata. Nu poate fi depus prin posta electronica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atragerea raspunderii asociatilor, este posibila?????? carm97 carm97 Sunt asociat intr-o firma cu un procent de 3%. Nu am luat dividente niciodata si nici nu m-am ocipat vreodata de firma respectiva. Firmei i s-a deschis ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator laura-jurist laura-jurist buna ziua in cauzl unei societati comerciale cu procedura de faliment inchisa si radiata sin ORC, se mai poate promova actiune de antrenare a raspunderii ... (vezi toată discuția)
Afp da in judecata administratorul dupa pronuntarea definitiva a falimentului societatii CRISAR CRISAR Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti asupra legitimitatii actului de a aduce in fata instantei a unui administrator si asociat unic al unei s.r.l. dupa ce ... (vezi toată discuția)