avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... verificare Dalkia la cei cu centrala??
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

verificare Dalkia la cei cu centrala??

Am gasit anunt de la asociatie prin care suntem soliciati sa permitem lucratorilor Dalkia sa ne verifice apartamentele.
Mentionez ca apartamentele ptr care este pus anuntul sunt debransate de la caldura si apa calda, deoarece avem centrala. Suntem 3 apartamente pe scara noastra.
Debransarea a fost facuta acum 7 ani si a fost executata chiar de cei de la Dalkia.
Nici unul dintre proprietari nu suntem de acord sa ne intre in casa, nu inteleg ce sa verifice la noi, nu stim daca asociatia a solicitat acest lucru sau cei de la Dalkia, administratora spune ca ne va costa 18 lei aceasta verificare.
Ce ne sfatuiti?
Da, asa este, sunt cei cu repartitoare care carcotesc la asociatie.
In ceea ce priveste inventarul Ista, chiar noi cei cu centrala am solicitat sa fie facut, numai ca nu credeam ca va costa atat de mult, au intrat in fiecare apartament cate maxim 5 minute si ne-am trezit la plata cu sume diferentiate intre 97 lei si 8 lei per apartament, plus calorimetrul de jos 1 milion.
Parerea mea ca repartitoarele si firmele care calculeaza reprezinta cea mai tare afacere, nu investesc mai nimic si au profit maxim.
elga50 a scris:

La blocul nostru ni s-a facut urmatoarea oferta:
- 200 lei inventarierea subsolului;
- 6 lei / calorifer contorizat.
Asadar cei cu CT n-ar trebui sa plateasca nimic.

Ca sa fiu sigura ca am inteles bine am intrebat daca in apartamentele cu un numar mai mic de calorifere decat normal vor plati la fel cu ceilalti si mi s-a subliniat 6 lei /calorifer contorizat. Deci nu, fiecare va plati atat cat i se inventariaza.

Foarte corecta aceasta oferta, noi nici macar nu avem subsol tehnic, tevile groase trec pe la cei de la parter, deci a fost f simplu sa fie facut inventarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare procent in timpul sezonului rece pentru cei debransati cavallis cavallis Asoc cu 20ap, 10bransati-10debransati, actual procentul pt cota parte cei debransati este zero%(hotarare luata acum cativa ani in AG), la sed.AG reconvocata de ... (vezi toată discuția)
Debransare totala apartament (fara tevi)plata cheltuieli cu incalzirea spatiilor comune Dariuta2005 Dariuta2005 Buna ziua ma numesc Dan si locuiesc in Timisoara , eu si cu vecinii de pe coloanele apartamentului meu ne-am debransat de la calor si am scos teviile de ... (vezi toată discuția)
Situatie asociatii proprietari caldura radet RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Multi adm.de imobile va roaga daca puteti sa ne lamuriti cu sistemul centralizat de alimentare cu energie termica raportata la apart. debransate de la ... (vezi toată discuția)