ContSters217470 
	    	Utilizator

ContSters217470 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

ContSters118550 
	    	Utilizator

ContSters118550 
	    	Utilizator	    

Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

da,800 de persoane un singur avocat ptr obtinerea diplomei de licenta,o cauza comuna,va rog sa-mi raspundeti la intrebarile adresate anterior,va multumesc.p.s.munca avocatului am usurat-o noi punandu-i la dispozitie toate documentele necesare ,in ordine nu trebuia decat sa le depuna
 ContSters217470 
	    	Utilizator

ContSters217470 
	    	Utilizator	    

the mark	                   

suntem un grup de 800 persoane care am angajat un avocat ptr o cauza comuna,din pacate pana acum din cele 5 infatisari care au avut loc pana acum nu ne-am ales ... (vezi toată discuția)
	                    the mark	                   

suntem un grup de 800 persoane care am angajat un avocat ptr o cauza comuna,din pacate pana acum din cele 5 infatisari care au avut loc pana acum nu ne-am ales ... (vezi toată discuția)

TOS55555	                   

AM CONSTATAT CA NU SUNT LA DOSAR ACTE DEPUSE DE MINE IN URMA CU 3 LUNI.CE SA FAC?ELE APAR IN REGISTRU CDE LA ARHIVA CA DEPUSE,IN SCHIMB NU SUNT IN DOSAR (vezi toată discuția)
	                    TOS55555	                   

AM CONSTATAT CA NU SUNT LA DOSAR ACTE DEPUSE DE MINE IN URMA CU 3 LUNI.CE SA FAC?ELE APAR IN REGISTRU CDE LA ARHIVA CA DEPUSE,IN SCHIMB NU SUNT IN DOSAR (vezi toată discuția)

gavrila marius	                   

Buna ziua,
 fosta concubina m-a dat in judecata pentru exercitarea autoritatii parintesti. eu propunand de fiecare dat,o intelegere amiabila  la notar in ... (vezi toată discuția)
	                    gavrila marius	                   

Buna ziua,
 fosta concubina m-a dat in judecata pentru exercitarea autoritatii parintesti. eu propunand de fiecare dat,o intelegere amiabila  la notar in ... (vezi toată discuția)