avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D Registrul Comertului

Am inmatriculat un SRL-D si as vrea sa mai adaug un cod CAEN, incadrandu-ma astfel in obligatia de a avea max. 5 grupe de activitate . Cum procedez si cunoasteti daca voi plati taxele de modificare, in conditiile in care am beneficiat, cnform OG. 6/2011, de scutirea taxelor de inmatriculare la RC?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 09:51, 4 August 2011
Veti plati operatiunea de inregistrare a mentiunii la registrul comertului. O nimica toata: hotarare plus actul constitutiv actualizat, daca si autorizati obiectul de activitate ajungeti la vreo 600 ron.( in conditiile in care intocmiti actele la serviciul asistenta juridica de la registrul comertului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui nou cod caen la firma de consultanta peta20ro peta20ro V-as ruga sa-mi spuneti care sunt costurile privind adaugarea unui cod Caen pentru o firma de consultanta. (vezi toată discuția)
Acte necesare suciu_diana suciu_diana Buna ziua, care sunt pasii de urmat pentru completarea actului constitutiv, al unui SRL, cu mai multe coduri CAEN si inregistrarea acestuia la Reg Com? ... (vezi toată discuția)
Info inlocuire cod caen alex8505 alex8505 Detin o socitate, infiintata in dec.2012 ce are urmatoarele coduri CAEN: 8292, 1082, 1089, 4637, 4789, 4791, 4799 Pana in prezent societatea nu a avut ... (vezi toată discuția)