avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sedintele consiliului local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sedintele consiliului local

buna ziua.
va rog sa-mi spuneti cine conduce sedintele consiliului local?
legea 215/2001 spune ca sedintele consiliului local sunt conduse de un consilier ales din randul consilierilor, dar mai nou am citit pe diferite forumuri ca primarul conduce, sau va conduce aceste sedinte.
puteti sa-mi trimiteti legea 215/2001 actualizata la zi?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 11:07, 4 August 2011
Pana acum nu s-a schimbat nimic in privinta presedintelui de sedinta fata de ce stiti si dumneavostra.
E o propunere legislativa care acum e in proces de aprobare in parlament care, printre alte modificari, va cuprinde si urmatoarea: Primarul va conduce şedinţele consiliului local, care vor fi contrasemnate de consilierii locali, preşedinţi de comisii
sedintele consiliului local sunt conduse de un presedinte de sedinta, ales din randul consilierilor locali, prin votul deschis al majoritatii, la propunerea consilierilor, pentru o perioada de pana la 3 luni. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile si modalitati de demitere ale unui viceprimar. Denisa R Denisa R Buna, as dori sa aflu exact care sunt atributiile dar si modalitatile ori conditiile in care un viceprimar poate fi demis din funtie deoarece in legea 215/2001 ... (vezi toată discuția)
Retragerea sprijinului politic Gabriel78 Gabriel78 Fac parte din partidul PXX si sunt consilier local. La urmatoarea sedinta de consiliu apare pe ordinea de zi un proiect prin care Consiliul Local este informat ... (vezi toată discuția)
Procedura de alegere viceprimar/presedinte si vicepresedinti consilii judetene ank82 ank82 Buna seara! Am o serie de intrebari si nu stiu cu care sa incep. In primul rand as vrea sa imi raspunde-ti cat se poate de repede la aceasta postare si va ... (vezi toată discuția)