rali, sanctiunea e intr-adevar nulitatea, dar RELATIVA; in grila se vorbea despre nulitate absoluta
adi_09 a scris:
xyzt a scris:
Radutm a scris:
am ras la grila cu infr continuata comisa inainte de dispunerea susp cond si epuizata dupa :))...(evident ca am gresit-o #-o, parerea mea ca e prea controversata problema si-n practica si-n doctrina ca sa dea la grila asa cva)
Grila aia m-a \"amuzat\" si pe mine, eu am raspuns ca se dispune anularea suspendarii conditionate si inca cred ca am dreptate :D
Oricum era o chestiune controversata
si eu tot anulata am spus ca e... n-am inteles nici acum de ce e revocarea obligatorie
oare nu a contestat-o nimeni ??
Eu am bifat revocarea obligatorie pentru ca era o data... infractiunea de santaj care se savarseste numai cu intentie directa ( conditie la revocare obligatorie ) si al doilea motiv pe care l-am avut in vedere a fost faptul ca perseverenta infractionala ( continuata ) justifica revocarea si aplicarea celui mai dur sistem de sanctionare ( cumul aritmetic ) si nu anulare cu o eventuala retinere a concursului sau dupa caz a recidivei si pe cale de consecinta a cumulului juridic. Deci am luat in calcul epuizarea, pentru ca a perseverat in activitatea infractionala dupa ce initial cel condamnat i se aplicase un regim de executare cu suspendare