Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Aandreea_v a scris:
Exista cineva dintre voi care a dat examenul de mai multe ori de cand a terminat facultatea si pana acum, dar nu a lucrat deloc? Ce veti raspunde in caz ca va intreaba de ce nu ati lucrat? Pe mine m-au intrebat asta anul trecut si nu stiu daca raspunsul meu a fost unul bun :(
Bahhh...ma aflu in aceeasi oala. Eu dau pentru prima data, dar am avut o buna perioada de timp in care nu am lucrat.
Crezi ca te-a dezavantajazat foarte mult treaba asta? Ce nota ai luat la interviu daca nu te superi?
Si de anul trecut ai mai lucrat :-/
Nu:)
doru6 a scris:
Aandreea_v a scris:
Nu:)
doru6 a scris:
Ce ne facem???
Mie oricum examenul asta mi se pare ca a cam devenit o loterie. Daca in anii trecuti aveai siguranta ca daca iei un punctaj mare la juridic esti aproape intrat sau ca ai sanse foarte mari sa intri, anul asta cu schimbarea ponderei, clasamentul se poate rasturna dramatic. Daca stiam ca se schimba ponderea probelor in asemnea hal nici nu mai apucam de invatat de la inceput. De asta m-am si pregatit, pentru ca am mers pe principiul ca daca inveti intri. Nici nu ma mai gandesc sa mai dau la anu' daca nu reusesc acum caci nu-mi garanteaza nimeni ca daca iau un punctaj mai mare la juridic si chiar si la rationament o sa reusesc si asa pot sa tot dau la nesfarsit si nu stiu cine are atata rabdare sa invete treijdemii de pagini ca apoi sa ia plasa la interviu.