Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Fratiiilor...de ce va certati?? :D unii parca vorbiti din carti...:)) asa insufletiti si plini de infatuare si zel, paca cuprinsi de patosul inmului si altii aveti suspiciuni...lasati prostiile...si daca st aranjamente ce?!...asta e, daca esti bun intri oricum...si da, peste tot exista pile, bani si alte mijloace de a accede la premiul cel mare :D ...
doru6 a scris:
Eu nu zic ca lucrurile stau gresit anul acesta la INM ci doar ca predomina o mare suspiciune din modul in care au organizat concursul
Ce înțelegi prin „predomină”?
Adică.... „o mare suspiciune” în viziunea cui?
Poate o sa vi se para paranoia, dar mie treaba asta cu interviul a carui pondere a fost ridicata la 25% din nota si faptul ca interviul a fost programat la mare distanta dupa testul de rationament logic mi se pare foarte suspecta. In anii trecuti interviul incepea imediat dupa rationament, cand deci nu se cunostea ce rezultate s-au obtinut la aceasta proba. Mie imi da impresia ca acum au lasat vreme sa-si aranjeze ploile.
Ne auzim dupa interviu cu impresii, dar am inceput sa ma simt destul de naiv.
P.S.: Oricum, cunosc 2 fosti colegi pe care nu ii duce capu' absolut deloc si au intrat la INM fara probleme, deci nu m-am gandit niciodata ca nu se fac si aici aranjamente insa pana anul acesta cred ca se faceau intr-o pondere destul de mica.