sunt divortata de 4 ani, dupa 3 ani am reusit sa imi inchiriez un apartament in care m-am mutat cu fiica mea,deoarece ex-sotul nu a catadicsit sa se mute cu iubita de atunci ramanand in casa noastra. in situatia in care deschid acum actiunea de partaj pot cere in instanta jumatate din chiria cuvenita pe apartamentul nostru daca il inchiriam in acest ultim an?
Privind chiria nu prea puteti face nmic pentru ca ati stat in pasivitate si nu aveti o hotarare prin care s-a rezolvat partajul bunurilor imobile, si cata cota din casa va revine Dv. Daca ati fi avut vreo hotarare si nu s-ar fi solicitat iesirea din indiviziune, pe partea Dv. ati fi putut solicita chirie, sau puteati sa va inchiriati partea Dv. de casa la alcineva nu neaparat la "iubita ex. sotului". Eu va doresc bafta..=D>
eu va multumesc pentru informatii, insa procesul de partaj l-am mai inceput o data si datorita lipsei banilor pentru taxa de timbru si a faptului ca ex-sotul promisese ca este de acord cu vanzarea apartamentului, procesul s-a inchis prin netimbrare. Ex-sotul la toate vizionarile, informeaza viitorii potentiali clienti cu o suma foarte mare, ceea ce face ca acestia sa plece mancand pamantul.Concluzia, e ca am fost trasa din nou pe sfoara #-o avand incredere in cuvantul lui.:sorry: trebuie sa deschid din nou procesul, insa acum nu mai vreau sa pierd nici timp, nici bani... asa ca mai am o intrebare pentru cine imi poate raspunde.
pot oare sa cer o "taxa" pentru perioada cat am locuit impreuna si am facut mancare, trebuirile gospodaresti...etc....? cam cat , sau cum?:((