avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte necesare pentru schimbarea numelui in urma ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte necesare pentru schimbarea numelui in urma divortului in UK

Buna tuturor!
Am si eu o problema,in urma cu 2 saptamani am primit prin posta hotararea de div definitiva si irevocabila iar eu locuiesc in Londra, sigur am sunat Consulatul roman aici in Londra dar fara sanse apoi am trimis fax ;) nimic apoi un e-mail again no answer,deci practic nu sunt cand ai nevoie de ei.
Simplu doar vreau sa revin la numele de fata si sa-mi schimb numele pe cardu-ri ,permis de conducere si sigur numele pe firma unde sunt asociat unic , facuta aici in UK. Am inteles ca trebuie tradusa ok dar apoi? Cine ma indruma ? Va rog....pretty please:D
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 02:06, 5 August 2011
Va trebuii sa consultati un avocat din Mare Britanie.

În principiu, in baza hotararii de divort va trebuii sa va schimbati actele din Romania (pasaport, CI, etc) si apoi in baza noilor documente si a hotararii de divort tradusa si apostilata sa schimbati cartea de rezidenta din UK si restul documentelor/cadrurilor, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume in ro cu deed poll din uk roberta996 roberta996 Mi-am schimbat numele aici in UK prin Deed Poll. Anterior mi-am schimbat carnetul de conducere si cardurile bancare etc. cu noul nume. Am apostilat, legalizat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu transcrierea certificatului străin în registrele romane trixie672 trixie672 M-am căsătorit în UK cu soțul meu britanic, și trebuie sa îmi transcriu certificatul de căsătorie în registrele romane. Am apostilat documentul, ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)