Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 jungle	                   

Buna ziua! Mama mea are varsta de 55 de ani si o vechime in munca de 37 de ani, acum intrebarea e daca poate iesi anul acesta la pensie si cu ce penalizare.Va ... (vezi toată discuția)
	                    jungle	                   

Buna ziua! Mama mea are varsta de 55 de ani si o vechime in munca de 37 de ani, acum intrebarea e daca poate iesi anul acesta la pensie si cu ce penalizare.Va ... (vezi toată discuția)

bodo gabriella	                   

doamna 57 ani, nascuata pe 20 august 1954 36 ani vechime fara grupa a 2-a
sotul doamnei  nascut pe 9 februarie 1954, 39 ani vechime din care 15 ani grupa a ... (vezi toată discuția)
	                    bodo gabriella	                   

doamna 57 ani, nascuata pe 20 august 1954 36 ani vechime fara grupa a 2-a
sotul doamnei  nascut pe 9 februarie 1954, 39 ani vechime din care 15 ani grupa a ... (vezi toată discuția)

Adina Haiduc	                   

Buna ziua!
As dori sa stiu cand poate iesi la pensie mama mea care e in urmatoarea situatie:
- varsta: 54 ani impliniti in Februarie
- ani de munca: 32 ani ... (vezi toată discuția)
	                    Adina Haiduc	                   

Buna ziua!
As dori sa stiu cand poate iesi la pensie mama mea care e in urmatoarea situatie:
- varsta: 54 ani impliniti in Februarie
- ani de munca: 32 ani ... (vezi toată discuția)