avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor cerere recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor cerere recurs

Nu inteleg acestea:
Cererea de recus se depune la instanta a carei hotarare se ataca, sub sanctiunea nulitatii.

Asta inseamna ca inregistrez cererea de recurs la sectia a VIII-a Litigii de Munca a Tribunalului Bucuresti unde s-a intocmit instanta de judecata?

Se indica instanta competenta material si teritorial sa judece cauza.

Care este...?
Cel mai recent răspuns: masayoshi , utilizator 21:31, 6 August 2011
Acea prevedere din Codul de procedura civila referitoare la partea ”sub sanctiunea nulitatii” a fost declarata neconstitutionala.
In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 562 din 25 iulie 2008 a fost publicata Decizia Curtii Constitutionale nr. 737/2008 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art. 302 din Codul de procedura civila, astfel ca depunerea recursului la o alta instanta decat cea a carei hotarare se ataca NU se sanctioneaza cu nulitatea.

Asadar, in speta, recursul se poate depune la Tribunalul Bucuresti sau la Curtea de Apel Bucuresti.
Multumesc, unde credeti ca sunt mai putine sanse sa fie respins, sau doar instanta de la Curtea de Apel se pronunta cand ajunge la ei?
Mai omule, nu ai inteles nimic.
O singura instanta judeca cauza , daca depui la Tribunal si acesta nu e competent sa Judece, il declina la Curtea de Apel.
Ce Dumnezeu, doar nu judeca amandoua, si matale, o alegi pe aia unde castigi?.


se depune la instanta a carei hotarare se ataca, adica , in cazul matale ;Tribunalul, recursul trebuie motivat, prin cererea de recurs.

Nah, daca pot s-o trimit direct la Curtea de Apel o trimit acolo, ca sa nu dau de veste instantei de fond sa mai puna la cale ceva chiar imediat.

Se poate sa aduc alt dosar al caror cereri sunt in legatura cu cererile respinse in fond, sa fie cereri in recurs? Adica in loc de cereri in recurs, sa cer sa se aduca dosarul x al carui cereri sa reprezinte cereririle recursului.

Alte discuții în legătură

Unde depun recursul? Dawio Dawio Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti unde ma adresez pentru un recurs impotriva unei sentinte a tribunalului, privind litigiile de munca? Depun recursul la ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala badila steluta badila steluta daca un proces se judeca la tribunal in prima instanta recursul unde se depune? va multumesc (vezi toată discuția)
Recursul manuelle manuelle Buna ziua. Cererea de recurs impotriva unei hotarari pronuntate de tribunal se depune tot la tribunal conform art. 302 cod proc. civ. Ce vreau sa va intreb: ... (vezi toată discuția)