avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Practicant in cadrul unui proiect POSDRU
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Practicant in cadrul unui proiect POSDRU

Buna ziua!

Sunt un membru al unui grup tinta dintr-un proiect finantat de POSDRU.
Acesta a avut loc intre lunile octombrie 2010-martie 2011.
Este, mai exact, vorba despre un proiect POSDRU 2.1:
axa 2: Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii
domeniul 1: Tranzitia de la viata la scoala activa

In contractul semnat cu beneficiarul si partenerul acestuia este stipulat, ca si obiect, practica pentru studentii in an terminal, precum si diferite bonificatii (cazare, masa zilnica), dar si o suma de bani pe care fiecare membru al grupului tinta o va primi la sfarsitul stagiului de practica.
Ei bine, aceasta suma, chiar daca nu e mare, nu a ajuns inca la noi cei din grupul tinta, desi am indeplinit toate conditiile necesare, iar practica s-a finalizat in luna martie.
Intrebarea mea este : cum pot obtine acesti bani?
Stiu ca beneficiarilor le sunt decontate toate cheltuielile in maxim 3 luni de la finalizare ( este cumva vorba de fonduri blocate pe aceasta axa?)
Va rog sa ma indrumati, nu stiu ce si cui sa scriu; la Universitate, ca de obicei, nu stiu nimic.

Imi este de folos orice idee, propunere, indrumare sau sfat.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabicraiu , utilizator 18:03, 8 August 2011
In primul rand trebuie sa va adresati beneficiarului de proiect si partenerului acestuia, in scris, pentru a solicita informatia privind acele sume de bani , daca le-au fost sau nu decontate.In lipsa unui raspuns din partea lor va puteti adresa organismului intermediar sau autoritatii de management responsabila.Este posibil ca sa nu fi primit banii pentru decontare.
Banii pentru cererile de rambursare vin extrem de greu, mai ales de la POSDRU...insa trebuie sa solicitati detalii de la beneficiarul proiectului, este cel mai in masura sa va explice evolutia lucrurilor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect posdru hazi hazi Suntem un ONG care am avut calitatea de partener in cadrul unui proiect strategic POSDRU. ONG-ul este autorizat ca formator si a prestat activitatea de formare ... (vezi toată discuția)
Sensul juridic al expresiei punere la dispozitie mjiordache mjiordache Ma confrunt cu interpretari diferite ale termenului juridic de punere la dispozitie a unor mijloace necesare desfasurarii unei activitati. Daca legea nu ... (vezi toată discuția)
Actiunile noastre conteaza! oficial, se reiau platile pe posdru! Daniela Bolog Daniela Bolog 26 septembrie 2012 Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a anuntat astazi, la finalul sedintei de Guvern,[b] in mod oficial, faptul ca urmeaza sa fie reluate ... (vezi toată discuția)