avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Unitate de masura: prajina
Discuție deschisă în Cultură generală

Unitate de masura: prajina

De la inceputul folosirii diverselor unitati de masura si pina azi acestea au suferit modificari , la fel fiind si "prajina" care a mai scazut ; as dori sa aflu care era valoarea acesteia in 1930.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: agnessa , utilizator 19:26, 5 August 2011
M-ati facut curioasa si, pe cale de consecinta, am cautat si eu raspunsul. Am gasit un link pe internet. Vi-l recomand, poate va lamuriti.

[ link extern ]

multumesc frumos , am gasit si eu acest link , dar am inteles de la persoane mai in virsta ca in 1930 prajina avea alte valori. Multumesc oricum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare cristianbutuc77 cristianbutuc77 Buna ziua ! Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare : http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L305FG.pdf am tot cautat dar nu am gasit nimic pe ... (vezi toată discuția)
Expertiza structura de rezistenta a casei irina43 irina43 Buna Ziua ,va rog sa imi spuneti daca ma puteti ajuta cu o expertiza la o casa care joi 30.11.2017 a suferit o explozie din cauza acumularilor de gaze.Cei de ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara telefon mobil Giannyxs Giannyxs Ma numesc Popa George si sunt interesat de anumite informații, respectiv; Un expert care poate face asta. Un număr de contact al expertului. 1. Am ... (vezi toată discuția)