avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... creare organism de certificare cu recunoastere ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

creare organism de certificare cu recunoastere internationala

Buna, reprezint un consortiu italian ce in prezent au necesitatea crearii unui organism de certificare cu recunoastere internationala in manag, calitatii si al celui de mediu.
As dori opinia unui consultant in domeniu in ce privesc costurile si timpul de realizare
al unui asemenea organism si gradul de dificultate al crearii lui.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 21:16, 7 August 2011
chestiunile acestea nu se pot posta.B-) legat de costuri in special insa va pot spune ca functioneaza ca o societate comerciala care trebuie autorizata profesional pentru certificari de catre un organism competent in domeniu.si acreditata
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2011
ContSters82289, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)
Camin de batrani gabrielh gabrielh am vazut ca din 2008 s-au postat niste intrebari legate de infiintarea unui camin de batrani. am tot cautat in forum si nu prea am gasit f multe postari :(( ar ... (vezi toată discuția)
Pregatire examen limbã strainã mariana21 mariana21 Bun gasit tuturor, as dori un sfat despre preagtirea pentru examenul de limba straina, respectiv de limba italiana, desi cred ca tipologia poate fi ... (vezi toată discuția)