avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum verific daca o persoana a decedat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum verific daca o persoana a decedat?

Poate ma ajutati cu cateva sugestii... de curand am aflat ca este posibil ca un prieten de-al meu sa fi murit. Mentionez ca nu am reusit sa mai iau legatura cu el de aproximativ o luna(vorbeam de regula la telefon)si nu stiu unde pot sa verific aceasta informatie.
Multumesc pentru sugestii!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:44, 8 August 2011
Verificati la Serviciul de evidenta populatiei /stare civila al primariei din localitatea unde isi are domiciliul.
cel mai simplu ar fi sa mergeti la domiciliul acestuia. sau puteti verifica la starea civila daca a fost inregistrat decesul pe numele acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras certificat bunic decedat razboi buna ziua, bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea ... MAYA2 MAYA2 Buna ziua, Bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea razboi mondial. In incercarea de a identifica locul decesului (acces la arhivele nationale ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obtine o copie dupa certificatul de deces? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Daca puteti sa ma ajutati cu o informatie: Tatal meu a murit in urma cu o luna. Nu a tinut legatura cu copii decat telefonic in ultimii 25 ani. ... (vezi toată discuția)