avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Improprietarire ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Improprietarire ?

Buna ziua,
Stie cineva,daca o persoana care a fost autorizata ca fotograf inainte de 1989, are dreptul sa primeasca,in baza vreunei legi,5000 mp teren,de la primaria locala ?
Sa fie improprietarit astfel ?
Poate fi vorba de Legea Fondului Funciar,cumva ? Sau alte prevederi legale ?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
gigelas, utilizator
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 08:21, 9 August 2011
Doar in baza faptului ca a fost autorizat ca fotograf? Putin probabil.
Si mie mi se pare ceva bizar,dar chiar asa sustine respectivul,ca ar fi citit ceva de acest gen in ziar...
O sa-i solicit ziarul respectiv,apoi va voi comunica imprejurarile.
Aberatie. Maine se trezesc altii care o sa spuna ca pentru ca au lucrat ca dulgheri ori ca reporteri inainte de 1989 merita x mp de teren.
Aveti dreptate, "nu mai stie in ce ziar a citit...". Mai sunt si astfel de oameni !
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate asupra terenului atribuit de cap intravilan AurelianO AurelianO Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Pe baza legii 18/1991 avem un titlu de proprietate unde sunt trecuti toti mostenitorii, pentru un teren intravilan de ... (vezi toată discuția)
Legea retrocedarilor dragosmiuta dragosmiuta Salutare la toata lumea....si sarbatori fericite.. Care stie daca s-a mai prelungit/adaugat ceva legii retrocedarii terenurilor...A expirat termenul ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cumparare casa` andreifor andreifor Buna seara, acum 2 zile parintii mei au cumparat o casa cu un teren de 850 de metri patrati fara sa stie ca in n acte suprafata este de 250 de metri diferenta ... (vezi toată discuția)