Buna ziua,am si eu o problema ,in anul 1997 am cumparat 1 ha de pamant arabil,am facut cu propeitarul pamintului o chitanta de mana si a ramas sa perfectam actele la notar,din pacate acestta a decedat iar eu nu stiu cum sa procedez pt a intra in legalitate cu aces pamant,eu detin titlu de propietate platesc impozit si muncesc suprafata,dar as dori sa il las copiiilor mei si nu stiu cum sa procedez .VA MULTUMESC
Din pacate nu ii cunoastem si nici nu stim cum putem lua legatura cu ei,defunctul era la a doua casnicie si nu era in relatii cu fiul sau fiii,a doua sotie a decedat prima apoi el,nu suntem din acelasi oras el era din Campina noi din Buzau.Am mers acum citiva ani la domiciliul din chitanta si erau alti propietari.Deci chiar nu stiu cum pot fi contactati.
Adresati Camerei Notarilor Publici din judetul in care defunctul a avut ultimul domiciliu, o solicitare de informatii privitoare la dezbaterea succesiunii.
Daca succesiunea a fost dezbatuta, din certificatul de mostenitor veti afla identitatea succesorilor.
Din pacate, doar cu acestia puteti rezolva problema, fie prin buna intelegere, fie in instanta.
Act proprietate
Bossde_Boss
Buna ziua!...
Am si eu o problema.
Sau trezit parintii mei sa faca actele pe o bucata de pamant de 2800m2 tocmai acum ceia ce nu e un lucru rau dar, trebuia ... (vezi toată discuția)