avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sucesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sucesiune

Buna ziua inca o intrebare daca nu sunt prea indiscreta ,,,tatal meu este mostenitorul unor paminturi de la parinti ,,cu inca 6 frati ,,el cit a fost in viata nu a facut sucesiune pe acele paminturi se pare ca nici unul dintre ei nu au facut ,,numai pe casa mostenitoare care el a renuntat pentru o sora ,,mentionez ca numai casa ,acum el este decedat si noi 4 frati vrem sa facem sucesiune dupa tata ,,noi trebuie sa deschidem actiune pentru sucesiune prima actiune fiind a fratilor lui si a doua sucesiune a tatalui sau putem deschide sucesiunea noastra a copiilor dupa mostenitor ,,ce ar trebui sa facem ,,normal ,,mentionez ca toti frati lui sunt raspinditi in toata tara ,,noi vrem numai dreptul nostru nu al fratilor ...cu mult respect ,,,stefania
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 09:39, 9 August 2011
faceti o singura actiune
La notarul ultimului domiciliu al defunctului, solicitati deschiderea succesiunii,de preferat in cele 6 luni de la deces .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucesiune stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au ... (vezi toată discuția)
Cum si in cat timp putem dezbate succesiunea de pe urma tatalui nostru? nelunelu68 nelunelu68 suntem doi frati si ne intereseaza cum si in cit timp putem face succesiunea. mentionez ca parinti nostri erau divortati in momentul cind tata a decedat (vezi toată discuția)
Succesiune michel58 michel58 Buna ziua! In anul 2008 a decedat tata, nu a fost dezbatut succesiunea dupa decesul lui. Iar in anul 2014 a decedat si mama si inaintea decesului cu 4 ... (vezi toată discuția)