Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Urgent

Buna ziua, va solicit ajutorul intr-o problema dstul de urgenta.
X a avut un accident cardiac si este internat in spital. X nu are niciun venit, niciun bun, mai precis nua re asigurare medicala de niciun fel. Sotia lui X, Y, vrea sa il treaca pe X sub incidenta asigurarii sale medicale. Spitalul a solicitat de la notariat o declaratie conform careia X nu are niciun venit si nu are asigurare medicala astfel incat sa fie trecut sub asigurarea sotiei sale. Ideea e ca X nu se poate deplasa din spital. Se poate duce fiul, sotia dansului, ori oricine altcineva? Ce alte posibilitati exista?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Birou de mediator -Jurist Liliana Caisin , Consilier juridic 16:46, 9 August 2011
Trebuie sa mearga notarul la spital. Luati legatura cu un notar.
Trebuie sa dea o declaratie pe proprie raspundere, la notar.
Daca aveti documente de internare in spital mergeti la notar cu ele si va ajuta el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La certificatul medico-legal se ia in considerare si o a doua spitalizare? user4321 user4321 Am fost implicat recent intr-un accident de masina in care am fost considerat vinovat pentru ca nu m-am asigurat cand am schimbat banda. Dupa intrarea pe banda ... (vezi toată discuția)
Succesiune - testament adevar2014 adevar2014 Speta este urmatoarea: O persoana X isi face testament in spital inainte de deces cu o zi. X este casatorit a doua oara nu are copii nici din prima si nici ... (vezi toată discuția)
Coasigurat sanatate Marioara Maftei Marioara Maftei Fiul meu a facut cerere la angajatorul lui pentru ca eu sa fiu luata in evidenta si a mi se elibera adeverinta de co-asigurat sanate pentru medicul de ... (vezi toată discuția)