avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Urgent

Buna ziua, va solicit ajutorul intr-o problema dstul de urgenta.
X a avut un accident cardiac si este internat in spital. X nu are niciun venit, niciun bun, mai precis nua re asigurare medicala de niciun fel. Sotia lui X, Y, vrea sa il treaca pe X sub incidenta asigurarii sale medicale. Spitalul a solicitat de la notariat o declaratie conform careia X nu are niciun venit si nu are asigurare medicala astfel incat sa fie trecut sub asigurarea sotiei sale. Ideea e ca X nu se poate deplasa din spital. Se poate duce fiul, sotia dansului, ori oricine altcineva? Ce alte posibilitati exista?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Birou de mediator -Jurist Liliana Caisin , Consilier juridic 16:46, 9 August 2011
Trebuie sa mearga notarul la spital. Luati legatura cu un notar.
Trebuie sa dea o declaratie pe proprie raspundere, la notar.
Daca aveti documente de internare in spital mergeti la notar cu ele si va ajuta el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La certificatul medico-legal se ia in considerare si o a doua spitalizare? user4321 user4321 Am fost implicat recent intr-un accident de masina in care am fost considerat vinovat pentru ca nu m-am asigurat cand am schimbat banda. Dupa intrarea pe banda ... (vezi toată discuția)
Succesiune - testament adevar2014 adevar2014 Speta este urmatoarea: O persoana X isi face testament in spital inainte de deces cu o zi. X este casatorit a doua oara nu are copii nici din prima si nici ... (vezi toată discuția)
Coasigurat sanatate Marioara Maftei Marioara Maftei Fiul meu a facut cerere la angajatorul lui pentru ca eu sa fiu luata in evidenta si a mi se elibera adeverinta de co-asigurat sanate pentru medicul de ... (vezi toată discuția)