avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere prealabila
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere prealabila

am trimis o plangere prin posta, formulata impotriva fostului prieten, pentru amenintare.in aceasta am scris ca incepand cu data de 05.06.2011, el imi trimite mesaje de amenintare, ma urmareste, etc.plangerea a fost trimisa in data de 10.08.2011.credeti ca va fi sau nu luata in considerare?si inca ceva.....politia nu are voie sa furnizeze locul expeditiei plangerii, asa-i?
multumesc
Cel mai recent răspuns: dincagina , utilizator 17:25, 9 August 2011
o plângere penală trebuie luată întotdeauna în considerare. problema este că ea trebuie să îndeplinească anumite condiții printre care și obligativitatea de a menționa numele și adresele părților și trebuie introdusă în termen de 2 luni de la data la care persoana vătămată a știut cine este făptuitorul.
plicul cu locul expediției se va atașa în mod obligatoriu plângerii și împreună vor forma dosarul.
dacă nu doriți să se afle unde sunteți și cine sunteți, și nu priviți această problemă cu seriozitate, nu puteți pretinde organelor de cercetare, să piardă vremea.
dacă vă este teamă luați legătura cu poliția și vă va sfătui ce trebuie să faceți în acest caz pentru a vă proteja datele de domiciliu.
eu consider ca indeplineste toate conditiile, numai cea cu termenul de 2 luni ma nelinisteste putin.ideea este ca de acum 2 luni se intampla aceleasi chestii, adica niciodata nu s-a oprit.eu nu doresc sa se afle unde sunt, dar daca asa trebuie facut, asa facem.o dat si o data tot se va afla, asa ca, asta este.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere online sau prin posta pentru neplata pensiei alimentare.... Crynutza79 Crynutza79 Buna ziua, As dori sa stiu daca as face o plangere penala online sau prin posta impotriva fostului sot va fi luata in considerare?nu mai locuiesc in tara iar ... (vezi toată discuția)
Se incearca musamalizarea unei infractiuni KLTM KLTM Am certitudinea ca se incearca musamalizarea unei infractiuni. Am trimis o plangere prin e mail care continea o inregistrare video proba, au clasat spunand ca ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugere. visancatalin visancatalin In cursul lunii august 2012, in timp ce ma aflam in concediu de odihna, am avut un incident auto. Mai exact, un cetatean, in timp ce isi conducea caruta cu ... (vezi toată discuția)