avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

Mi-a fost ridicata masina parcata intr-o zona discutabila in ce priveste legalitatea. Am achitat taxele de recuperare a masinii si amenda. Am facut contestatie. Am primit citatie pentru o zi cand tocmai ma intorc in tara cu avionul. Deci practic nu pot fi prezenta. Pot solicita schimbarea zilei de judecata sau ce ma sfatuiti sa fac? Nu as vrea sa nu ma prezint.
Cel mai recent răspuns: mariaba , utilizator 23:28, 10 Septembrie 2011
Depuneti o cerere de amanare pentru imposibilitate de prezentare si anexati ca dovada biletul de avion.
Multumesc mult.
Solicitati printr-o cerere schimbarea datei judecarii cauzei si depuneti copii dupa biletul de avion ca dovada.
Multumesc. Cum biletul a fost achizitionat pe Internet, sper ca documentul de confirmare a rezervarii primit pe e-mail sa fie valabil.
Am depus cererea de schimbare a datei judecarii cauzei pe data de 17 august. Judecarea cauzei era initial pe 8 sept. Cum aflu daca s-a aprobat cererea mea si care este noua data de judecare? Eu nu sunt in tara si nu voi fi nici pe 8 sept.

Ma ajuta cineva cu lamuriri?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Infatisare la proces de divort amiabil cblanaionita cblanaionita Ma numesc Cristian si am termen de judecata in 28.09.2009. ,atat eu cat si sotia avand calitatea de petenti S-ar putea sa trebuiasca sa plec urgent in ... (vezi toată discuția)
Repunerea pe rol a cauzei de divort claaudya claaudya Fratele meu a deschis o actiune de divort in urma cu 3ani(reclamant), a fost prezent la toate termenele,mai putin la cel din data de 6.04.2011, este plecat din ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita un nou termen intr-un litigiu? Dawio Dawio Buna ziua. Am un proces in litigii de munca, iar la termenul stabilit eu plec din tara pentru un curs de pregatire profesionala, platit din fonduri europene ... (vezi toată discuția)