avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj pentru profesorii suplinitori
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj pentru profesorii suplinitori

Buna ziua!
Am o presimtire ca contractul de munca ce expira la data de 31.08.2011 ca profesor suplinitor calificat, nu va mai fi prelungit.
Am o vechime in munca de 3 ani - ca si profesor suplinitor as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor de somaj in cazul in care pe 1 septembrie nu se prelungeste contractul.
Am auzit ca ar fi o problema legata de numarul de zile lucrate in ultimul an, adica ar fi cu una mai putin decat prevede legea. este adevarat?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: matyz20 , utilizator 23:48, 12 Septembrie 2011
intrebati la ismb. ei fac deciziile de incetare.
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
dianami, utilizator
corectez... ismb-ul este inspectoratul scolar al municipiului bucuresti. daca nu sunteti din bucuresti, la inspectoratul scolar din judetul unde aveti domiciliul.
imi cer scuze
ok este in regula multumesc pentru informatie
Decizia de incetare a contractului de munca est in fapt decizia de numire pe post, in care se specifica data inceperii si data incetarii contractului
Astazi am depus si eu actele! :(
Sunt somer........:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca temporar RADU1980CER RADU1980CER AM FOST ANGAJAT CA PROFESOR TIMP DE 1 ANDE ZILE PE PERIOADA DETERMINATA , CU NORMA INTREAGA. INTREBAREA ESTE............. AM DREPTUL SAU NU LA SOMAJ, PTR CA ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? MihaiCostache89 MihaiCostache89 Buna ziua, Am lucrat in cadrul unei firme cu contract de munca in perioada 20.01.2011 - 06.09.2011, dupa care aceasta firma a fost preluata de o alta , ... (vezi toată discuția)
Procedura somaj in cazul refuzarii cursurilor de calificare loryb2011 loryb2011 Buna ziua, Va rog sa imi precizati care este procedura pentru cerere indemnizatie somaj, ma intereseaza in special daca se ofera cursuri de calificare, in ... (vezi toată discuția)