sambata noaptea 6.08.2011 fiind primul weekend petrecut acasa abia venit si eu in vacanta am mers la discoteca sa vad cum mai este..la un momentdat spre dimineata ma trage unul afara in laterala discotecii si incepe sa imi dea pumni..in coaste..in cap..si mi-a luat portofelul luandu-mi din el 100euro schimbati in lei apoi dupa ce a luat tot ce a fost de luat mi-a inapoiat portofelul cu cardurile si buletinul. tin sa mentionez ca in discoteca mi-a spus sa ii dau telefonul sa sune pe cnv si i l-am dat,apoi cand i l-am cerut a zis ca nu are el nici un telefon . telefon nou (nokia E5)-230E abia am dat pe el. Persoana care mi-a facut aceasta..o cunosc dupa nume..si a fost prima data cand am avut contact cu el. ce pot face? m-a si amenintat ca imi pune amenzi si nu stiu ce.. Ce pot face? va multumesc anticipat.
Vatamare corporala
claudiuRr
Totul s-a intamplat in fata unei discotecii unde un prieten de-al meu era agresat de mai multi tineri printre care si patronul discotecii, eu m-am bagat pentru ... (vezi toată discuția)