avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere la politie

Am depus la politie o plangere pentru amenintare, insulta si pentru cateva puncte din legea 61/1991 . In fapt , in timp ce eram la munca am fost amenintat, scuipat si cel in cauza a facut galagie si scandal acolo, motiv pentru care la fata locului s-a prezentat un echipaj de politie si la 10 min dupa plecarea acestora acesta a facut din nou scandal si a venit un echipaj de jandarmi. Am depus plangerea la politie fara sa stiu cum se numeste respectivu indicand doar faptul ca politistii l`au identificat. Cei de la politie mi-au dat un nr de inregistrare de diverse si mi-au spus ca in 30 de zile voi primi solutie . Intrebare : am gresit eu ceva in demersul meu ? au gresit politistii ceva ? la ce ar trebui sa fiu atent ? despre ce ar trebui sa intreb cand voi fi chemat la politie ?
Cel mai recent răspuns: Vasilateanu , utilizator 09:20, 13 August 2011
Nu ati greist cu nimic, d-voastra a-ti depus plangerea si de ancheta se ocupa politia, trebuie doar sa asteptati.
dar ma gandesc ca eu reclamand o fapta prevazuta de legea penala ar fi trebuit ca plangerea mea sa fie inregistrata cu nr de penal , nu de diverse :) si ma gandesc ca poate politistul a gresit sau a inregistrat asa intentionat ca sa nu se incarce cu dosare penale si sa imi dea o solutie doar asa " de amorul artei "
depinde ce aspecte ati scris in respectiva reclamatie, daca reiese comiterea unor contraventii, e si normal sa fie inregistrata la diverse... cu privire la fapta de amenintare, ati fost amenintat cu moartea sau cu acte de violenta?
Ciory a scris:

depinde ce aspecte ati scris in respectiva reclamatie, daca reiese comiterea unor contraventii, e si normal sa fie inregistrata la diverse... cu privire la fapta de amenintare, ati fost amenintat cu moartea sau cu acte de violenta?


am fost amenintat cu faptul ca mi se vor produce vatamari la nivelul capului, memebrelor si ca la un moment dat va folosi si un cutit , plus ca in respectiva plangere erau evocate mai intai fapte penale si mai apoi fapte contraventionale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini violenti chivas314159 chivas314159 Salut, Asta nu am crezut ca se poate intampla. M-am trezit zilele trecute cu o cucuoana vecina de scara care zbiera de la apartament, nu i-am zis nimic si ... (vezi toată discuția)
Politia romana - loviri si alte violente alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 19 ani locuiesc impreuna cu bunicii mei si mama mea la bloc in Bucuresti. Am luat bacul cu 9.60 si m-am inscris la facultate la ... (vezi toată discuția)
Plângere la politie către minori : avem plangere la politie ... ale75 ale75 Plângere la politie către minori : Avem plangere la politie din partea unui minor catre alți 2 minori pe motiv de înjurături Acest minor care a depus ... (vezi toată discuția)