avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Licenta pentru jocuri de noroc online
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Licenta pentru jocuri de noroc online

Buna ziua,

Reprezint o companie internationala care are ca obiect de activitate jocurile de noroc online. Dorim sa ne adresam publicului din Romania prin crearea unui modul de joc in limba romana DAR fara ca serverele sa fie amplasate pe teritoriul Romaniei sau fara ca firma sa aiba entitate juridica in Romania.
V-as ramane recunoscator daca ma puteti informa cu privire la existenta unor obligatii de plata pentru licenta acordata de Min. de Finante in conditiile de mai sus.
Este interzisa raspandirea de articole publicitare prin intermediul surselor media romanesti?

Va multumesc anticipat! Mircea Ciocirlan
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2011
Meercha, utilizator
Cel mai recent răspuns: Meercha , utilizator 12:59, 19 August 2011
licenta privind jocurile de noroc si autorizarea exploatarii jocurilor de noroc se obtine de la Min. finantelor publice Bucuresti si se acorda DOAR societatilor comerciale romane- OUG 77/2009 si HG 870/2009 privind normele de aplicare a OUG 77
aceatsa este una din conditiile exprese prevazute pentru acordarea licentei si autorizatiei
Va multumesc pentru raspuns!
In completare, v-as ruga sa imi raspundeti daca este posibil sa inregistrezi o companie cu obiect de activitate jocurile de noroc, sa optezi pentru a NU plati licenta la Min de Finante dar totusi sa inregistrezi venituri. Banii ar proveni din sumele castigate de pe urma jocurilor de poker de pe un site ale carui servere se afla in Curacao; de altfel si licenta este platita tot acolo, iar firma din Romania ar fi doar afiliata la un grup mai mare de firme cu acelasi domeniu de activitate.
Altfel spus, am o firma de gambling inregistrata in Romania, dar nu imi desfasor activitatea fizic pe teriroriul Romaniei ci imi inregistrez venituri de la jucatori romani care joaca pe un website extern.

Se respecta si in acest caz cota de impozitare este de 16% pe profit si de 5% pe venit?

Multumesc,

Mircea
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2011
Meercha, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie ref la jocurile de poker(turnee si cashgame) onilogi onilogi As dori sa stiu daca legislatia in Romania permite deschiderea unei sali(de ex) unde se pot organiza legal turnee de poker, cashgame, etc. Daca aceasta permite ... (vezi toată discuția)
Subiect: intrare in vigoare oug si norme metodologice Bogdan Frunza Bogdan Frunza Salutare! Ma omoara OUG 77/2009. Cand intra in vigoare, daca pe net apare in M Of 439/26.06.2009 iar pe hartie apare publicata abia luni, 29.06.2009? daca ... (vezi toată discuția)
Slot machine tip totem Irimia Claudiu Irimia Claudiu As vrea sa stiu daca in romania se pot legaliza aparatele de jocuri(noroc) care functioneaza doar conectate la internet. Masinile sunt simple,contin o ... (vezi toată discuția)