avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Slot Machine tip TOTEM
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Slot Machine tip TOTEM

As vrea sa stiu daca in romania se pot legaliza aparatele de jocuri(noroc) care functioneaza doar conectate la internet. Masinile sunt simple,contin o carcasa,un ecran lcd touch-screan si un lector de bancnote. Fiecare aparat are 25 de jocuri(de la jocuri cu ruluri,cu jackpot pe fiecare joc,pana la black-jack,roulete,poker). Am citit foarte multe comentarii pe diferite forum-uri dar nu am gasit nimic de genul acesta. Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 18:58, 8 Aprilie 2011
Va trebuie in primul rand licenta de organizare si autorizatiede exploatare a jocurilor de noroc - nu sunt usor de obtinut (va trebuie minim 50 de aparate, de ex.). Mijloacele de joc trebuie aprobate de Biroul de Metrologie Legala, vedeti aici: [ link extern ]
In masura in care terminalul dvs se incadreaza in definitia videoloteriei "joc tip loto prin care se obţin aleatoriu câştiguri, rezultatul participării la joc fiind relevat jucătorului prin intermediul terminalului de videoloterie, dexteritatea sau abilitatea jucătorului neavând nicio influenţă/relevanţă în obţinerea câştigului. Jocul de videoloterie se realizează printr-o reţea unitară de terminale cu circuit închis care funcţionează numai conectate on-line la un sistem central la nivel naţional. Sistemul central asigură activarea, monitorizarea permanentă a terminalelor, centralizarea datelor şi validarea automată a câştigurilor acordate jucătorilor. Validarea şi acordarea câştigului nu implică terminalul utilizat de jucător", atunci nu puteti organiza asemenea jocuri pentru ca detine monopol legal CN Loteria Romana.

Va recomand sa cititi OUG 77/2009 si HG 870/2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afiliat loto 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua, am o intrebare. Care este formalitatea legala ca sa incep urmatoarea afacere. vreau sa imi fac o agentie online de loto, unde clinetii poate sa ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal anairam2807 anairam2807 punem cazul: sunt jucator de pariuri sportive , loto , aparate videoloterie. sa presupunem ca castig azi la loto 200 lei, la pariuri 300lei, si la aparate ... (vezi toată discuția)
Distanta obligatorie minima intre bar si loto amaria72 amaria72 Buna ziua!Am deschis de curand un mic bar si as dori sa inchiriez si 3 aparate de joc electronice.Spatiul barului este zid in zid cu o agentie loto,care ... (vezi toată discuția)