avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare

va rog frumos sa ma ajutati.am o problema foarte mare cu fostul meu prieten.Ma ameninta mereu ca ma omoara,ca nu stiu de unde va aparea,si ca ma va face de ras in scoala si in oras.nu stiu ce as putea face :((am incercat sa vorbesc calm cu el,:sorry:si nu sa putut face nimic.Mi-a spus ca le va arata prietenelor mele un video cu mine(din cate am auzit cand faceam noi dragoste:">)deja a inceput sa il arate varului meu,unui amic,si la 2 colege...In plus am uitat sa mentionez ca eu am 16 ani iar el 21..si ca i-a spus mamei mele ca el a fost primul baiat din viata mea(adica primul cu care am facut dragoste)mi-a spus ca daca nu voi face ce spune el si nu voi mai face dragoste cu el o voi incurca..in plus am anumite inregistrari in care el spune ca"fa te omor,te calc pe cap,pentru ca esti o curva o panarama si asa vei ramane"bine inteles ca nu sunt asa cum spune el.:(ajutati-ma va rog:((
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 15:26, 14 August 2011
Sonji a scris:

Pana la urma, draga mea..tu ai fost cea care a gresit..ai facut dragoste cu un persoanaj care acum da semne de violenta..trebuia sa il cunosti mai bine inainte.

Domnisoara nu a pus in discutie faptul ca ar fi profitat de ea fostul prieten, asa ca treaba asta eu zic sa o lasam la o parte.
Oamenii sunt greu de cunoscut in totalitate si este cu atat mai greu cand e vorba de un copil de 15 ani, nu poti sa ghicesti viitorul, poate fata de ea s-a comportat normal si daca amenintarile vin in urma despartirii...ma scuzati, dar nu cred ca puteti spune ca e vina ei ca nu l-ar fi cunoscut inainte. Fostul ar trebui sa-si stapaneasca reactiile..."animalice", iar daca nu poate ....sa raspunda pentru ele.
Iar copilele sa fie mai atente pe viitor..eu zic ca dupa 15 ani ai destul discernamant si educatie..incat sa constientizezi ca o relatie cu un tip trecut de ceva vreme de 18 ani..e imprevizibila..nu cred ca a avut pistolul pus la cap ca sa se bage in relatia asta..Iar individul respectiv..da..trebuia sa fie mai matur..trebuia sa-si gaseasca o fata mai apropiata varstei lui..Eu cred ca amandoi au o vina..iar cu siguranta..ameinintarile sunt doar de intimidare..si clar..o lipsa de educatie..dar daca continua..sa raspunda pentru amenintari daca intr-adevar sunt adevarate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 August 2011
Sonji, utilizator
mariusinho a scris:

Pe langa infractiunea de amenintare, puteti sa adaugati si infractiunea de "Relatii sexuale cu un minor" prevazuta de art. 218 Cod Penal.

Chiar daca ar putea sa faca plangere pt infractiunea asta, ar fi total imoral daca ar face-o. Nu tot ce e legal e si moral.

acel video din cate mi-a spus fostul prieten este de cand aveam 15 ani.in schimb nu mi-a oferit bani dar mi-a spus ca daca intretin relati sexuale cu el nu imi va face nici un rau si ca ma va lasa in pace:(iar acum ma santajeaza ca va posta acel video pe internet,ca il va arata tuturor..
ralucaionela a scris:

acel video din cate mi-a spus fostul prieten este de cand aveam 15 ani.in schimb nu mi-a oferit bani dar mi-a spus ca daca intretin relati sexuale cu el nu imi va face nici un rau si ca ma va lasa in pace:(iar acum ma santajeaza ca va posta acel video pe internet,ca il va arata tuturor..

Nu va lasati intimidata domnisoara, probabil ca fostul prieten nu stie ce risca postand filmuletele acelea pe internet.

Alte discuții în legătură

Ma nu mesc willi tyebowilli tyebowilli ma numesc willi si am 22 de ani si am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)
Este ilegala o relatie sexuala cu un baiat de 17 ani? anonim1234 anonim1234 Buna ziua, Spuneti-mi daca este ilegala o relatie sexuala cu un baiat in varsta de 16 ani daca acesta a fost de comun acord. cealalta persoana fiind majora. ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? onofrei112 onofrei112 As dori si eu sa stiu daca eu am 16 ani iar iubita mea are 24 iar amandoi suntem de acord cu relatia adica fara santajuri sau altele este conrupere de minori ... (vezi toată discuția)