Buna ziua,
Am o problema care am incercat s-o clarific cu angajatorul sotiei din cauza unui contabil care nu si-a facut treaba si anume: acel contabil a trecut-o in statele de plata timp de doua luni doar cu concediu de odihna(fara zile lucrate desi ea a fost acele luni la locul de munca) si restul lunilor in regula.
E posibil ca sotia mea sa piarda indemnizatia din cauza acestei erori?
Multumesc anticipat!
Buna ziua. Nu va garbiti sa spuneti ca totul este in regula. Cautati sa vedeti daca in cele doua luni de concediu pe hartie sunt realizate venituri supuse impozitarii , asigurati-va ca nu este nicio greseala. Nu prea inteleg cum o persoana are doua luni de concediu de odihna. Mi se pare o perioada foarte mare. Verificati sa nu fie trecuta in concediu fara plata, iar dvs sa stiti ca este in concediu de odihna. Daca din cele 12 luni aveti 2 fara venituri, nu beneficiati de indemnizatie crestere copil. Nu puneti accent pe faptul ca a gresit cineva, va rog verificati cu mare atentie acele doua luni. Nu vreau sa va nelinistesc, dar e bine sa verificati. E mai sanatos asa.
Concediu medical
adrianasef
Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil din 7 aprilie , concediu care se va incheia in ianuarie cand copilul va face un an. In aceasta perioada am fost ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
Roxmi
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Cum se calculeaza pe care trebuie sa o incasez de la angajator in cazul in care am ... (vezi toată discuția)