avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare politist local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare politist local

sunt politist local gr.profesional asistent,cls 3,vechime in fct.de pol.loc7 ani s i totala28 ani,am terminat fac de drept 2011 cum ma poate incadra, cu ,va multumescce clasa si ce functie
Cel mai recent răspuns: alina8008@yahoo.com , utilizator 22:35, 16 August 2011
politist local clasa I, grad profesional asistent...daca ordonatorul principal de credite considera ca sunt necesare/utile studiile superioare in activitatea pe care o desfasurati.....nu este obligatoriu.....sa organizeze examenul de promovare in clasa....
insa ar fi bine sa insistati...ca daca modifica 188/1999 o sa fie mai greu cu promovarile in clasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)