avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rezilierea contractului de fidejusiune
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rezilierea contractului de fidejusiune

Cum poate fi reziliat un contract de fidejusiune incheiat cu banca? Luna viitoare prin hotarire judecatoreasca se incheie divortul intre mine si fostul meu sot cu care am o firma in care sintem asociati. In numele acestei firme am facut un credit iar eu in afara de calitate de debitor am si calitate de fidejusor.
Prin divort eu nu mai primesc nimic prin partaj. Cu alte cuvinte nu mai am niciun bun in posesie care sa fie obiectul unei executari silite si in momentul de fata sint somer dar chiar si cu un salariu foarte mare mi-ar trebui 5 vieti sa platesc suma datorata. Dupa incheierea divortului si iesirea din firma CUM POT ANULA CONTRACTUL DE FIDEJUSIUNE?
Cel mai recent răspuns: didinacristina , utilizator 13:51, 12 August 2011
Va multumesc foarte mult.
Am acum o alta perspectiva, acest forum este extraordinar!
Sper din tot sufletul ca banca sa-si recupereze datoria integral si eu sa stau linistita!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fidejusor bancar radin radin buna ziua,revin cu o intrebare mai veche. sant asociat la o firma iar firma are un credit la banca destul de mare 50000 ron eu impreuna cu asociatul care este ... (vezi toată discuția)
Fidejusiunea bancara griser griser Bun gasit. Am si eu o intrebare, la fidejusiunea bancara. Am fost angajat intr-o firma, in Chisinau, si directorul a luat un imprumut bancar, la care eu am ... (vezi toată discuția)
Garantul fidejusor si insolventa florindbro florindbro Poate sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: am contractat o linie de credit la o banca pentru firma la care sunt administrator si am garantat imprumutul ... (vezi toată discuția)