avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se repartizeaza cheltuielile comune la asociatia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se repartizeaza cheltuielile comune la asociatia de proprietari?

Buna ziua tuturor...va rog daca stie cineva sa-mi spuna cat de corect este ca Asociatia de proprietari de care apartin sa imi impuna sa platesc anumite cheltuieli(femeie de servici,diferenta apa rece,salarii administratie,pierderi caldura si apa calda,energie electrica pentru casa scarii...etc),atata timp cat de un an de zile apartamentul nu mai este locuit de nimeni.Mentionez si ca apartamentul este situat la mansarda unui bloc de 4 etaje si nu dispune de instalatie pentru incalzire si apa calda. Va multumesc mult si tot respectul !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:17, 12 August 2011
Daca lipsiti din apartament sunteti scutit numai de cota la gaze, gunoi si electricitate.
Celelalte cheltuilei care se repartizeaza pe cota-parte indiviza le platiti si dv., chiar daca nu locuiti in apartament.
Pentru incalzire probabil ca platiti partea "la comun", iar la pierderi de apa, deasemenea partea care se consuma pentru curatenie si cota care va revine de la diferenta intre apa facturata si apa declarata de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere iliescudoina iliescudoina Doresc sa stiu daca sunt obligata la plata intretinerii in cazul in care am lipsit din locuinta 90 de zile si am comunicat ca voi lipsi , printr-o cerere ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere apartament nelocuit alina_25 alina_25 O familie pleaca la lucru in alta parte timpde 4-5 luni lasand apartament nelocuit ce anume trebuie sa plateasca ca intretinere si ce nu avand in ... (vezi toată discuția)
Repartizarea pierderilor de apa la o asociatie de proprietari rody77 rody77 Buna ziua Am o intrebare legata de repartizarea pierderilor de apa la o Asociatie de proprietari. Cum se repartizeaza aceste pierderi? Pe numar de apartamente ... (vezi toată discuția)