avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari forum 12 August 2011
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari forum 12 August 2011

Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina de discutie fara a mai fi nevoie sa treceti printr-o pagina intermediara.

Totodata, am restrans si grupat urmatoarele facilitati
- campul in care se introduce mesajul se extinde acum impreuna cu textul pentru a oferi o viziune de asamblu asupra textului introdus
- emoticoanele se regasesc acum sub un singur buton (langa cele deja existente Bold, Italic s.a.m.d. )
- facilitatile "Invita la discutie" si "Urmareste discutia" se regasesc acum in fereastra de "Confirmare adaugare raspuns"

Asteptam in continuare pareri si idei.
Va multumim
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:02, 12 Septembrie 2011
elga50 a scris:

Ia sa vedem!
- rezolvat fontul - e chiar un font frumos! :)
- rezolvat si cu emoticoanele, desi ferestruica lor se deschide cam greut si e cam inghesuita in stanga :)
- cred ca s-a rezolvat si cu mesajele in cont, desi acestea de aici lipsesc, nu-i bai!

Mai studiem!:bow:



Da, imi pare rau, mesajele adaugate astazi intre orele 13:00 si 14:45 nu apar in pagina de profil. Iar emoticoanele sunt foarte multe, daca nu le-am "inghesui" ar ocupa foarte mult spatiu din pagina.

Va multumesc
M-am chinuit să scriu un mesaj.De la un moment dat nu mai vedeam ce scriu, aşa încât am scris stand cu ochii pe tastatură., intrucat spatiul in care puteam urmari ceea ce scriu , se limitase.Mesajul , finalizat totuşi şi postat , fiind scris cu diacritice, apare ....cum vedeţi si pe acesta. .Să înţeleg că aceste modificări nu permit scrierea cu diacritice? :)
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2011
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
legally_aid a scris:

M-am chinuit să scriu un mesaj.De la un moment dat nu mai vedeam ce scriu, aşa încât am scris stand cu ochii pe tastatură.Mesajul , finalizat totuşi şi postat , fiind scris cu diacritice, apare ....cum vedeţi.Să înţeleg că aceste modificări nu permit scrierea cu diacritice? :)


Avocatnet.ro nu ofera suport integral pentru diacritice, recomandarea mea este sa nu le folositi deocamdata. Va multumesc!
Multumesc.M-am grabit sa editez si mesajul celalalt.
Totusi, am scris cu diacritice pana acum vreo 2 ore.
Desigur ca schimbarile sunt binevenite, doar ca va fi nevoie de acomodarea cu ele.
O zi buna :)
nu facea parte din setul de modificari :) lucram acum sa aducem inapoi diacriticele

Alte discuții în legătură

Nu se posteaza raspunsul ContSters109653 ContSters109653 Am o problema. Raspund, dau publicare dar raspunsul nu se posteaza . Am apelat atunci la un tertip. Am deschis alt ecran, am postat un semn grafic am dat ... (vezi toată discuția)
Probleme ... Radu Gabrian Radu Gabrian Asa cum am mai sesizat se valideaza foarte greu mesajele trimise in aceasta noua formula. Cele mai multe dureaza minute pana pleaca catre forum. Multumesc ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)