avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Va rog raspuns urgent!!!!Acces dosar achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Va rog raspuns urgent!!!!Acces dosar achizitii publice

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca intr-o procedura de achizitie publica, pana la semnarea contractului cu ofertantul castigator, ceilalti operatori economici pot sa vizualizeze documentele de calificare a tuturor implicati in licitatie. Ba mai mult daca se permite contestarea deciziei castigatoare, iar in cadrul contestatie sa faca referire la documentele de calificare ale ofertantului castigator si sa ataseze ca anexe pagini din eligibilitatea acestuia?
Cel mai recent răspuns: victoriaa , utilizator 17:05, 18 August 2011
Puteti va rog sa-mi spuneti in baza carui art. se poate face acesta cerere de interventie in contestatie?
art.273, alin.2 din OUG334, coroborat art.49, alin1, cod procedură civilă si art.132C proc.civila. Va sfatuiesc sa o faceti prin intermediul unei persoane cu pregatire juridica.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
vlad nicolae, moderator
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice dana_ludmila dana_ludmila Unul dintre ofertanti , perdant in cadrul procedurii, solicita sa i se aduca la cunostinta oferta tehnica a altui ofertant, respectiv oferta ofertantului ... (vezi toată discuția)
Procedura cerere oferte donigao donigao Buna ziua, Am participat la o procedura de cerere de oferte pentru atribuirea unui contract de achizitie publica. Unul dintre ofertanti cere acte din ... (vezi toată discuția)
Solicitare clarificari comunicare rezultat procedura ContSters229751 ContSters229751 Dupa comunicarea rezultatului procedurii poate furnizorul declarat necastigator sa solicite autoritatii contractante detaliile tehnice ale ofertei declarate ... (vezi toată discuția)