avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... firma de rca romanesc in italia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

firma de rca romanesc in italia

buna ziua
am o intrebare se poate infiinta o firma de asigurari in italia care sa se ocupe cu rca in itali a dar in colaborare cu firmele romanesti?
deci sa faca asigurare masinilor din italia printr-o firma din romania...cu alte cuvinte sa fie o firma de intermediere.... multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 17:20, 13 August 2011
Nu este interzis dar este f.greu deoarece in Italia RCA-ul este ceva mai complex decat in Romania si mult mai scump, motiv pt care firmele autohtone de profil va vor pune multe piedici. Iar daca vreti sa cedati si veti incheia polite in conditiile italiene atunci n-ati facut nimic.
Discutati cu un asigurator din RO, care sa admita un broker cu filiala in IT!!Sau de ce nu un agent.In prezent multi asiguratori se adapteaza la asigurarile online asa ca devine faciloa colaborarea/activitatea/intermedierea.Succes:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare s.c. vinzari on-line. deschidere filiala in u.e.. aspecte legale. Feri39 Feri39 Dacà cineva e competent sà-mi explice cum trebuie sa procedez pt. a infiinta o Societate Comercialà cu profilul vinzari de càrti ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii in italia andreea-emilia andreea-emilia va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri.am 2 copii iar sotul munceste in italia, de anul trecut din aprilie eu si copii suntem in romania, am ... (vezi toată discuția)