avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Teapa pe okazii.ro
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Teapa pe okazii.ro

Am primit o teapa "in stil mare" pe okazii.ro .
Am vorbit cu un baiat pentru a face schimb de telefoane . El sta intr-un oras iar eu in alt oras , asa ca am decis sa trimitem amndoi telefoanele in acelasi timp prin posta . Am vorbit cu el la telefon , pe Y!M si am facut schimb de adrese si nume . Treaba e ca dupa o saptamana si jumatate , vazand ca nu am primit nimc , am incercat sa il contactez . La telefon nu a raspuns , iar pe mess nu a mai intrat . Au trecut 2 saptamani si 3 zile .
Ce pot sa fac pentru a imi recupera telefonul ?
Astept un raspuns serios .
Mersi
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:03, 20 August 2011
Problema noastra a romanilor este aceea ca atunci cand apare un chilipir credem ca l-am apucat pe Dumnezeu de picior iar daca suntem pacaliti strigam cat este ziua de mare.Cum poti achizitiona un produs legat la ochi fara sa-l probezi?
Parerea mea este ca nu veti face nimic deoarece politia nu intervine decat daca telefonul ar fi constituit proba intr-un caz de omor,talharie etc.iar operatorul de telefonie mobila este de asemenea dezinteresat deoarece vor sa-si vanda propriile aparate.Cine credeti ca va efectua expertizele tehnice de care spuneti sau cine va crede pe cuvant ca dumneavoastra ati trimis un telefon la o adresa si nu o carcasa sau o bucata de lemn.Pe acest lucru mizeaza si hotii si anume pe neimplicarea autoritatilor.Personal cred ca ati vrut sa va pacaliti reciproc numai ca nu a iesit.Oricum nu stiu ce marca sau ce valoare avea telefonul dar va urez succes in gasirea teparului.
Conform legii , probele trebuie administrate in cauza , restul sunt discutii superflue.
Sarcina probatiunii apartine organelor de urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vre-o sansa de recuperare? zaNNy zaNNy Buna ziua. Am pus spre vanzare un telefon, in cateva zile am fost contactat de o persoana ,care parea interesata de acest produs, mia propus sa vin sau sa ... (vezi toată discuția)
Inselaciune samuels samuels pe scurt , am cumparat un telefon de la o persoana din alt oras prin intermediul postei romane. cand primesc coletul nu era nimic care sa aiba legatura cu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune schimb obiecte george_cretulescu george_cretulescu Buna ziua. In urma cu 5 zile am convenit cu o persoana sa face schimb prin curier. Eu am trimis un [editat] telefon origina, ... (vezi toată discuția)