avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti De ce sa fiu avocat?
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

De ce sa fiu avocat?

Am deschis acest subiect sa aflam păreri pro și contra acestei meserii, avantaje dezavantaje fata de alte meserii, din domeniul juridic și alte domenii de activitate...
Filmulețul e de amuzament.
Aștept părerile d-voastră.
Va mulțumesc!
[ link extern ] ...

Cel mai recent răspuns: ContSters241434 , utilizator 10:21, 17 Martie 2012
Daca credeti in stele, nu pregetati, avocatura este un fel de El Dorado.:)

Avocatura este o continua provocare, daca esti responsabil fata de lege si clienti !
Daca esti iresponsabil te alegi cu o notorietate negativa si nu iti permiti asa ceva pt ca justiabili fara avocati sunt, dar avocatii fara justitiabili nu au viata lunga!
In primul rand trebuie sa fii avocat pt ca iti place!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 August 2011
Birou de mediator -Jurist Liliana Caisin, Consilier juridic
Avocatura iti ofera sentimentul libertatii si macar iluzia ca dreptatea poate invinge intotdeauna, ca poti sa iti ajuti semenii aflati in dificultate.

Nu te poti plictisi in aceasta profesie, deoarece, pe parcursul anilor, devii confident al povestilor de viata ale clientilor, care iti dau imagine de ansamblu asupra lumii in care traim pe care cineva inchis intr-un birou nu o poate percepe vreodata.

In plus, bucuria castigarii unui proces dificil poate fi egalata doar cu victoria obtinuta de un campion intr-o disciplina sportiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viata de magistrat mer_123 mer_123 Titlul spune totul ....o sa rog toti magistratii ,avocatii sau persoanele din domeniul juridic sa isi spuna opinia in legatura cu viata de magistrat si bune ... (vezi toată discuția)
Angajam avocat Raluca Zlatanov Raluca Zlatanov Firma de avocatura avand un domeniu larg de activitate (comerial, dreptul afacerilor, domeniul real estate, deschideri de firme etc) are vacante 2 pozitii de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un contabil pentru o firma noua. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am infiintat de curand o societate comerciala si este prima data cand fac acest lucru. Ce ma sfatuiti sa fac, sa merg la o firma care se ocupa de ... (vezi toată discuția)