avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... PERMIS DE MUNCA IN SPANIA
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

PERMIS DE MUNCA IN SPANIA

BUNA ZIUA!AS DORI SA MA INFORMATI DACA SE POATE PLECA LA MUNCA IN SPANIA IN DOMENIUL AGRICOL!TIN SA PRECIZEZ CA NU DETIN NICI UN ACT (NIE ..)AM MAI FOST PLECATA IN SPANIA CU FIRMA DIN ROMANIA CU CONTRACT DE MUNCA IN ROMANIA.ACUM AS DORI SA PLEC LA MUNCA IN DOMENIUL AGRICOL, CU CONTRACT IN SPANIA SI DACA SE POATE OBTINE PERMIS DE MUNCA SI CUM SEE POATE OBTINE! VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: OANANDREEA , utilizator 19:59, 15 August 2011
In primul rand, nu mai scrie cu majuscule.
Apoi, daca probabil ca stii limba spaniola, cauta pe www.spania.xnet.ro
Nu inteleg cu ce v-a deranjat ca am scris cu majuscule?daca vroiati sa-mi raspundeti ati fi putut oricum..aceasta adresa (www.spania.xnet.ro) nu este valida! Oricum va multumesc ca ati avut intentia!
OANANDREEA a scris:

Nu inteleg cu ce v-a deranjat ca am scris cu majuscule?

Se vede ca sunteti nou pe aici.
Aceasta este una din regulile sitului.Cand scrii cu majuscule, parca lasi impresia ca te rastesti.
Daca vrei raspunsuri care te intereseaza, respecta regulamentul.

Ok!Imi cer scuze!Astept raspuns , daca se poate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta sau permis de sedere in spania - barcelona claudia_nicolau claudia_nicolau Buna ziua! Tocmai mi-am finalizat studiile doctorale in Romania, si din motive personale (logodnicul meu locuieste in Barcelona), m-am hotarat sa sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Permis de munca in spania darlingrox darlingrox buna ziua,as dori sa aflu,dak ma poate lamuri cineva,cum pot obtine un permis de munca in spania si dak in momentul in care il obtin pot lucra in orice ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali in spania maryy13 maryy13 care sunt pasii si cat timp dureaza ca sa ajung sa lucrez in spania ca asistenta medicala. (vezi toată discuția)