avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare act constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare act constitutiv

Buna ziua!
Deschiderea unui punct de lucru in cadrul unui SRL conduce la modificarea actului constitutiv?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:19, 19 August 2011
Nu. se intocmeste o hotarare AGA si se depune alaturi de dovada de spatiu si o declaratie pe proprie raspundere a administratorului ca sunt indeplinite conditiile de functionare din punct de vedere al autorizatiilor ce trebuie emise de organele abilitate, dupa caz (sanepid, protectia muncii, sanitar veterinar, pompieri, protectia mediului).
Multumesc frumos pentru raspuns! As mai dori sa stiu, daca se poate, care sunt situatiile, prevazute de lege (act normativ, art...), in care se modifica actul constitutiv.
Art. 204 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.
trebuie facut act aditional si modificare statut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Act aditional srl geo240585 geo240585 Buna ziua, Sa va prezint un pic situatia in care ma aflu. Am un SRL. In 2006 am marit capitalul social, si am facut un act aditional la statut cu noul ... (vezi toată discuția)
Numire administrator srl elsa_a elsa_a buna ziua! as avea doua nelamuriri, legate de numirea/revocarea din functia de administrator al unui SRL: 1. este posibil ca in cazul aga asociatul sa ... (vezi toată discuția)