avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... am comandat online un colet de 15 kg..daca il returnez ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

am comandat online un colet de 15 kg..daca il returnez cine plateste taxa de transport si cum trebuie sa procesez pentru a recupera suma de 570 ron coletul +60 ron taxe de returnare

am comandat online un colet de 15 kg..daca il returnez cine plateste taxa de transport si cum trebuie sa procesez pentru a recupera suma de 570 ron coletul +60 ron taxe de returnare...
Va multumesc mult...
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:57, 23 August 2011
Daca intelegerea initiala cu cel ce v-a trimis coletul e ca sa va dea banii inapoi daca returnati produsul, cheltuielile postale le suportati dumneavostra.
Este cumparat oficial sau ceva gen ocazii ? Sau vi l-a trimis altcineva cu ramburs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere privind produsul oferit denisa89 denisa89 Am si eu o problema..am postat un anunt pe olx, a sunat cumparatorul,am trimis coletul, toate bune. Problema apare a doua zi dupa ce respectivul ridica coletul ... (vezi toată discuția)
Am comandat online dupa un site robertolo robertolo Buna ziua, Am comandat online un ceas dupa un site. Produsul s-a dovedit a fi un fake, numai ca l-am primit prin curier dupa numele unei persoane fizice, ... (vezi toată discuția)
Colet china blocat de serviciul vamal angelguard angelguard Buna ziua, Am comandat un produs din China, de pe un site renumit, de pe contul unui coleg de munca, care are beneficii de fidelitate si a putut obtine un ... (vezi toată discuția)