avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... economist debutant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

economist debutant

Buna,sunt o absoventa a anului 2008 a unei Facultati de Stiinte Economice, specializarea Contabilitate si Informatica de Gestiune.....si bineinteles a inceput "marea cautare" a unui loc de munca.nu am mai lucrat niciodata pana acum ptr ca am facut facultatea la zi.,iar zilele trecute am gasit un anunt la ANOFM cu un post de economist debutant la un spital judetean si a precizat "data limita de dupunere dosar" si vreau sa intreb: inafara de cv mai trebuie ceva la acest dosar?iar un concurs in ce fel se desfasoara?
Nu am mai fost pana acum niciodata la un interviu si parca am emotii:">

Si as mai avea o intrebare...care sunt atributiile economistului debutant?
Poate imi dati cateva sfaturi, va rog mult:)
Cel mai recent răspuns: alexa23 , utilizator 23:39, 25 August 2008
Felicitari pentru absolvire si succes in viata!
De ce nu contactati direct angajatorul care va poate oferi toate detaliile? El va spune ce acte va contine dosarul, bibliografia pentru sustinerea concursului, modul de desfasurare a concursului, atributiile postului scos la concurs.
Multa bafta!
Pe langa CV - model european - mai trebuie sa depuneti copie de pe diploma de licenta, adeverinta medicala, o recomandare de la ultimul loc de munca, copie act de identitate, copie certificat de nastere , copie certificat de casatorie.

Concursul poate consta în 2 (doua) probe: probă scrisă si interviu.
Obligatoriu trebuie sa il contactati pe angajator petru a solicita informatiile legate de actele necesare inscrierii la concurs, atributiile postului de economist debutant , probele concursului, bibliografia necesara sustinerii acestora.Persoana angajata cu atributii de HR - resurse umane va poate lamuri cel mai bine.Succes!
Va multumesc la toti pentru ajutor !!:wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs casier Scp.claudia@yahoo.com Scp.claudia@yahoo.com Buna ziua! Intrebare: in ce consta concursul pt un post de casier(la apa grup). Ma ajuta cineva?Multumesc frumos si zi buna! (vezi toată discuția)
Neclaritate legata de cv alex25121985 alex25121985 Buna ziua, In perioada 09.01.2012 - 08.03.2012, am lucrat pe postul de analist cumparari la o multinationala. Mi-am dat demisia, pentru ca atributiile pe ... (vezi toată discuția)