avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lacuna legislativa?!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lacuna legislativa?!

Buna ziua,lamuriti-ma va rog in urmatoarea siuatie:conform regulamentului de aplicare a OG 195/2002 privind circulatia pe drumurule publice,un elev care cere examinarea in vederea obtinerii permisului de conducere cat C...trebuie sa fie admis la B,insa nu se specifia nimic cu privire la inceperea peragtirii in vederea lsustinerii examenului....pe scurt daca este deja in timpul pregatirii practice pentru categoria B se poate inscrie pentru inceperea pregatirii pentru categoria C?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:51, 18 August 2011
Din cate stiu eu DA numai sa aiba pshiologicu si pentru transport marfa cat C
Da , se poate numai ca pt categ.Ceste nevoie de un supliment la examenul psihologi din cate stiu dar e bine sa va interesati la o scoala de soferi pt categ. B,C, E.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat..posibila incriere la scoala...? monalisaalina monalisaalina As avea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:o persoana posesoare de permis cat B inca ,il are suspendat pe o perioada de 4 luni,are dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis categ a. o lamurire as dori! vetx vetx Buna ziua In momentul de fata am permisul categ B anulat, hotararea a iesit ieri si e definitiva. Dupa ce am citit legislatia rutiera am observat ca ma pot ... (vezi toată discuția)
Din nou toata scoala? rares85 rares85 Bunaseara. Am avut un proces la inceputul acestui an pentru conducere in stare de ebrietate,azi am scos de la tribunal hotararea judecatoreasca cu ... (vezi toată discuția)