avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Boxa subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Boxa subsol

Buna ziua!
In cazul in care detin o boxa la subsolul blocului imi trebuie autorizatie de constructie?
Mentionez ca am acordul asociatiei de proprietari, prin acel spatiu nu trece instalatia blocului, si trebuie pusa doar o usa.
Multumesc!
ogra:coffee: daca nu ne spui si noua mai multe despre judecata in instanta a cazului de ocupare a spatiului comun si construirea de boxe... consider ca... uite asa marmota impacheta ciocolata.:secret:
Johnpescar:coffee: Mai mullti proprietari de la sine putere au construit boxe in subsol respectiv sub scara. Intre timp sau schimbat unii proprietari,iar noii proprietari solicitau si ei boxe. Ne mai fiind locuri libere au intentat in instanta proprietari de boxe ilegale mentionand ca conform cu actul de proprietate au si ei dreptul la subsol conform cotei parte indiviza.:wave::fight:
Din topicul initial rezulta ca subsolul tehnic este prevazut cu spatii care nu sunt amenajate si nu sunt inchise
Daca ,cartea tehnica a imobilului prevede subsol tehnic fara spatii compartimentate si inchise,din practica ISU,pompieri Directia Corp Control,orice fel de compartimentare neautorizata si neinregistrata in cartea tehnica a constructiei constituie modificare abuziva
fata de care se aplica sanctiune pecuniara si obligarea dezafectarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta in subsolul blocului Loredana_Iuliana Loredana_Iuliana Buna ziua, Pt a locui cineva la subsolul blocului este suficient sa obtina acordul Asociatiei de Proprietari ( a 50% +1 din proprietari?\") sau este necesar ... (vezi toată discuția)
Subsol tehnic la bloc victor1906 victor1906 Buna seara. Am o pivnita in subsolul tehnic de la bloc , spatiu amenajat de mine de la darea in folosinta prin repartitie al apartamentului in acel bloc. ... (vezi toată discuția)
Sunt necesare acte doveditoare pt detinere boxa de la subsolul ... xtreme07 xtreme07 Sunt Necesare Acte Doveditoare pt Detinere Boxa de la Subsolul Blocului? Boxele de la subsolul blocului au fost construite de locatari la cumpararea ... (vezi toată discuția)