avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imputernicire minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imputernicire minor

Buna ziua, in urma divortului in care minorul mi sa incredintat mie(mamei)fara program de vizita catre tata,eu sunt plecata din romania in Italia,as dori sa stiu daca se poate face la notar o imputernicire in care sa imputernicesc pe mama mea adica bunica minorului sa aiba toate drepturile asupra lui? (eu am auzit ca nu se mai fac aceste imputerniciri)va multumesc..
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 14:00, 19 August 2011
nu puteti face asa ceva! Dvs sunteti ocrotitorul legal al copilului dvs. Ce puteti face este sa va adresati Autoritatii tutelare pentru desemnbarea unui curator pe timpul absentei dvs din tara. Acest curator poate fi mama dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere custodia copilului,daca sunt la munca in strainatate??? cristina899 cristina899 In urma cu un an,cand am plecat din tara,am lasat copilul in grija mamei mele,cu imputernicire facuta la notar.In urma cu o saptamana sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Divort cozma maria cozma maria Am si eu cateva intrebari. Am ajuns la intelegere cu sotul meu ca vrem sa divortam, dar avem un copilas de 4 ani. Eu nu mai stau cu sotul in satul in care am ... (vezi toată discuția)
Raspuns urgent si sigur- iesirea din tara a copilului minor miha71 miha71 mama este in strainatate de 2 ani, tatal in tara , iar copilul (6ani)este in tara dar "ascuns" de mama la niste rude, parintii sunt in divort fara pronuntare ... (vezi toată discuția)