avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Receptioner distribuitor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Receptioner distribuitor

a venit o salariata la mine cu un curs de calificare de receptioner distribuitor si vrea sa ii schimb functia potrivit acestei calificari adica o sa trec chiar receptioner distribuitor insa nu gasesc codul cor . spuneti-mi va rog unde gresesc: nu am cautat eu bine in codul cor sau ma gandesc ca o calificare nu trebuie sa aiba neaparat corespondent in codul cor si trebuie sa ii caut o functie asemanatoare?
Corespundea cu cod 5121.2.1. Actualmente este avizat provizoriu.Vedeti aici:
[ link extern ]
si aici:
[ link extern ]

Este asimilabil si cu "lucrator comercial" 522006.
multumesc pt ajutorul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificarea personalului din structurile turistice ordin 65/2013 ant Herra_ Herra_ Avand in vedere ca la anexa 7 din ordinul nr.65/2013 emis de ANT se precizeaza ca personalul din receptie (din unitatile de cazare) trebuie sa fie calificat in ... (vezi toată discuția)
Vanzator cu studii medii steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot angaja o persoana in postul de vanzator (avand terminate doar studiile unui Colegiu de Stiinte ale naturii) si ... (vezi toată discuția)
Lucrãtor comercial MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună dimineaţa, Vă rog frumos dacă mă puteţi ajuta am o salariată care are un certificat de absolvire a şcolii profesionale de cooperaţie (din ... (vezi toată discuția)