avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratia 112

se mai poate depune la ghiseu dec 112 ?
Cel mai recent răspuns: alexa73 , utilizator 15:40, 20 August 2011
Nu se mai poate depune conform Ordinului. Insa sunt Administratii financiare care pe plan local au mai facut derogari de la acesta, in conditiile in care se face dovada ca s-au demarat formalitatile pentru obtinerea certificatului digital . Eu cred ca ar trebui sa verificati .personal in orasul Dvs. Nu prea avem noi cum sa stim ce se intampla in tara. Urmariti si ultimele pagini din aceasta discutie, unde colegul @gigelin a pus la dispozitie cateva link-uri.

www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat digital inlineasofa inlineasofa In data 19.08.2011 o societatea srl a primit Certificatul digital de la o firma care se ocupa de asta. Intrebarea mea este urmatoarea: Daca pana 25 august nu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 liliana-gina liliana-gina -sa inteleg ca din aceasta luna se depune online aceasta declaratie fara sa ai nevoie de semnatura electronica?#-o (vezi toată discuția)
Declaratia 112 on line gabitza1980 gabitza1980 vreau sa ma ajutati! pana acum am depus declaratia 112 la ghiseu.acum am ibteles ca se depune doar on line.ca sa depun si eu on line ce trebuie sa fac? va ... (vezi toată discuția)