avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 100
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 100

-sa inteleg ca din aceasta luna se depune online aceasta declaratie fara sa ai nevoie de semnatura electronica?#-o
Cel mai recent răspuns: liliana-gina , utilizator 16:04, 9 Februarie 2012
liliana-gina a scris:

-sa inteleg ca din aceasta luna se depune online aceasta declaratie fara sa ai nevoie de semnatura electronica?#-o


s-a schimbat formularul, e PDF inteligent, se depune si la ghiseu ( de catre cei ce nu au semnatura electronica) semnat, stampilat si salvat pe CD (cum faceam cu D 112 la inceput)

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2011
leuca_luminita, utilizator
Depunerea on line va putea fi facuta doar pe pagina unde se depune si declaratia 112, pe portalul www.e-guvernare.ro, dupa autentificarea cu certificat digital calificat.
Daca nu aveti certificat digital calificat pentru semnarea declaratiei, o depuneti direct la sediul organului fiscal, in format PDF cu fisier xml atasat si pe CD, alaturi de declaratia listata, semnata si stampilata.

Mai multe informatii gasiti si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna ziua.
Doresc sa stiu cu certitudine daca la asociatia de locatari unde suntem angajati 4 persoane cu conventii civile ,daca mai este necesara depunerea declaratiei 112 (cu semnatura electronica am inteles)am depus tot anul trecut declaratia 100 si acum ne spun cei de la finante in urma unui avertisment ca trebuie sa depunem si declaratia 112 .
Problema este ca acele impozite nu sunt oprite celor 4.
Ce facem in cazul de fata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicat anaf- depunerea declaratiilor fiscale 100, 300 si 710 incepand cu luna noiembrie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) informează că, pentru îmbunătăţirea serviciului de depunere a declaraţiilor fiscale prin metode ... (vezi toată discuția)
Dec 394 crinarav crinarav buna seara, am si eu o intrebare : declaratia 394 se poate depune prin posta cu scrisoare de recomandare. multumesc. (vezi toată discuția)
Bilant iunie 2013, zip Marin SM Cristina PFA Marin SM Cristina PFA contabila firmei a facut bilantul la iunie 2013 si a plecat in concediu cand ne-am dus cu bilantul la ANAF , au spus ca nu are zip-ul pe CD Am zip-uit tot ... (vezi toată discuția)