avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere Revisal

Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola.
Cel mai recent răspuns: julia_chi , utilizator 11:45, 28 August 2011
julia_chi a scris:

Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola.


In principiu nu ar trebui... In alt pricipiu transmiterea variantei 5 nu prea functioneaza... La Revisal 5 inca se mai lucreaza se mai modifica.. la noi ca la nimenea.. Eu l-am salvat pe stik in ambele variante si l-am depus la ghiseu... ei l-au preluat pe cel in stil vechi...in momentul in care va fi definitiv (???) il voi transmite ...
Si eu cred ca e mai bine sa folositi vechiul Revisal pana vor pune la punct noul program.
Sunt valabile vechile parole petru transmiterea REVISAL-ului cu noul program.

Asa cum s-a mai dscutat pe acest forum , pana la finalizarea definitiva a noii versiuni se poate transmite REVISAL-ul in vechea varianta .

Aplicatia Revisal 5.0.6 exporta fisiere in format RVS. Acestea trebuiesc depuse pe linkul corespunzator noului sistem aflat la adresa [ link extern ]

Versiunile anterioare de Revisal exporta fisiere in format xml.Acestea pot fi in continuare depuse (timp de trei luni incepand cu 1 august 2011) la adresa [ link extern ]

Am incercat sa transmit in vechiul program dar nu stiu ce are de nu incarca, nu functioneaza. Multumesc oricum pentru raspunsuri.
Verificati structura fisierului pe care-l transmiteti ... pentru versiunea veche fisierul trabuie sa fie in format .xml ...

Posibil sa se lucreze la site, astfel incat transmiterea sa fie foarte greu de efectuat.

Alte discuții în legătură

Revisal varianta 500/2011 din 15.08.11 o puteti folosi? ContSters86219 ContSters86219 Am incercat sa folosesc varianta noua din 15.08.2011 si-mi da mesaj ca nu e buna parola... a reusit cineva sa transmita registrul cu noua varianta? (vezi toată discuția)
Revisal ContSters159916 ContSters159916 Incerc sa trimit revisalul pe e mail. S a generat un fisier rvs. Dar cand am intrat pe site sa l transmit apare sa inkrc un fisier xml.In acest caz ce sa fac? ... (vezi toată discuția)
Revisal 15.08.2011 clopotzel clopotzel buna ziua Va sciu pentru ca am o problema cu ultima versiune a revisalului. Am instalat programul, am preluat datele cu salariatii si am ... (vezi toată discuția)