De ce dureaza atat inceperea unui proces pentru trafic de droguri , pe scurt acum 5 ani am fost arestat si am dat declaratii la parchet din cauza unui prieten care a vandut droguri nu stiu ce cantitate. Eu am declarat ca nu ii stiu pe aia de au cumparat si de asemnea ca nu stiam ca suntem acolo sa vindem droguri si ei de mine la fel, pe la mine prin mana nu au trecut nici bani nici droguri. Am facut si test la spital si a iesit negativ am colaborat cu procurorul. Acum cateva zile mi-a venit o citatie prin posta deci nu adusa de politist sa ma prezint in calitate de faptuitor. Avand in vedere cat a trecut de atunci , ca nu mi-a fost inmanata citatia si nu m-a mai intrebat nimeni nimic de atunci ce sa cred?
Salut,din ce spuneti sunt doua posibilitati:ori sunt declaratii si indicii in ceea ce va priveste si vor sa se lamureasca ,ori va cheama sa va spuna ca sunteti scos din cauza.As paria pe a doua.B-)
Va sfatuiesc sa mergeti impreuna cu un avocat in fata procurorului. Daca sunteti chemat personal sigur procurorul va va aduce la cunostinta anumite lucruri. Nu se stie ce declaratii au dat celelalte persoane implicate in acest dosar despre dvs. Sa nu cumva sa fie anumite probe incriminatoare, intrucat urmarirea penala avand caracter secret nu se stie ce declaratii s-au dat in ceea ce va priveste. Mai bine mergeti insotit de un avocat care a fie de fata si sa stie sa abordeze problema in fata procurorului in asa fel incat sa va apere.
As mai avea o intrebare pe o citatie de prezentare a materialului de urmarire penala trebuie trecuta si calitatea celui chemat : invinuit, faptuitor , martor sau poate chiar niciuna ?
Cod penal
lorelaybianca
Buna Seara.Am primit o citatie prin care sunt chemata la procuratura in calitate de faptuitor pt art 215 cod penal.as vrea sa stiu si eu ce inseamna faptuitor. (vezi toată discuția)