avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... informati pentru proiect SRL-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

informati pentru proiect SRL-D

Buna ziua ,sunt administratorul unui SRL-D si am depus planul de afaceri acum patru luni si ceva dar pana acum tot in stagiu de evaluare se afla as vrea sa stiu de ce dureaza asa de mult evaluarea pentru ca in ordonanta de urgenta parca erau zece zile de la depunere la primirea raspunsului ,va multumesc daca imi puteti da ceva informatii.
Cel mai recent răspuns: farama adrian , utilizator 22:19, 23 August 2011
Raspunsul corect va poate fi dat de catre OTIMMC din orasul resedinta de judet.Din auzite stiu ca sunt foarte multe dosare depuse si posibil ca nr. evaluatorilor sa fie redus.Incercati pe site-ul organismului teritorial sau la Agentia pentru implementare.Succes
Multumesc pentru mesaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto. cristy_love88 cristy_love88 Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate mireille_is mireille_is Buna ziua, va rog sa imi oferiti mai multe informatii referitoare la programul guvernamental de a oferi pana la 10.000 euro pentru societati noi ... (vezi toată discuția)
Plan de afaceri pentru imm-uri florenta_22 florenta_22 Ma intereseaza sa-mi infiintez un srl si am citit ca se pot accesa bani de la stat pentru imm-uri. 1.Pana cand se depune planul de afaceri pentru imm-uri pe ... (vezi toată discuția)